Patrick Wittevrongel

Deze pagina gaat over mijn passie voor de vechtsport maar vooral over wat Brazilian Jiu Jitsu voor mij betekent.
Geboren in 1968 en waarschijnlijk zoals velen onder ons van deze generatie werden we opgevoed met Karate, Judo en Thaiboks als traditionele vechtsporten.

Door jarenlang actief te zijn in de bewakingssector kwam ik regelmatig terecht in verschillende conflictsituaties. Ik besloot om Krav Maga te doen omdat dit het meeste aanleunde bij de problemen die ik op het terrein ondervond. Tijdens deze trainingen kwam het BJJ meer en meer ter sprake. Vol lof werd er gepraat over de BJJ’ers die het grondgevecht keer op keer domineerden.

Ik besloot me te verdiepen in deze sport en werd al snel verslaafd aan deze technisch – strategische trainingen. De keuze van Robin Gracie als Master was en is nog steeds een absoluut hoogtepunt in mijn weg om deze sport beter en beter te beheersen.

BJJ verbeterde mijn MMA Game drastisch, maakte me beter als MMA Trainer en vechter. Het leverde een toegevoegde waarde aan mijn ervaring als Krav Maga Instructeur en later als KAPAP instructeur waarvan in de opleiding al een flink stuk BJJ was opgenomen.

Patrick Wittevrongel – profiel

  • Purple Belt BJJ 4 stripes onder Robin Gracie
  • Black Belt MMA onder het BKBMO
  • Black Belt Krav Maga onder het ECKMF
  • KAPAP Instructor Level 1 onder Avi Nardia
  • Opleiding High Risk Entry
  • Opleiding Anti Carjacking & Home Invasion
  • Vergunde bodyguard door Binnenlandse Zaken – Private Veiligheid

Ben je op zoek naar BJJ trainingen in een leuke sfeer? Dan kan je bij mij terecht.

Zit je met een veiligheidsprobleem, een onveilige situatie? Dan kan ik je verder helpen met privétrainingen op maat gemaakt.

 Ga je naar de politieschool en wil je uw stresstesten beter voorbereiden en extra technieken aanleren? Dan kan je hiervoor ook bij mij terecht.
Ik heb een ruime ervaring in verschillende vechtsporten en real life situations.